Bosch Car Service Autobedrijf Schouten Stroe

Steeds meer mensen uit Stroe en wijde omgeving slagen bij Bosch Car Service Autobedrijf Schouten Stroe. De één voor een auto, de ander voor het onderhoud – en steeds meer mensen voor allebei. Dat vinden we prettig. Juist het verlenen van service geeft ons elke dag veel energie! We helpen u graag om met plezier en zorgeloos auto te rijden.

 

Met dat idee doen we ons werk. Of we nu een mooie occasion voor u opzoeken, een grote beurt geven of een reparatie uitvoeren. Niets geeft ons zoveel plezier als wanneer u tevreden bent. Dat kenmerkt ons familiebedrijf, waarin we ons allemaal betrokken voelen bij u en graag ons beste beentje voorzetten.

 

KLAAR VOOR DE TOEKOMST

 

Sinds 1988 zijn we in Stroe gevestigd. Oprichter van het bedrijf is Johan Schouten. In 2011 namen zijn nicht Rianne van Loo-Schouten en haar man Henk-Jan van Loo het bedrijf over. Een nieuwe fase in de historie van ons autobedrijf. We blijven een gemoedelijk en dorps familiebedrijf. Maar als professioneel en eigentijds Bosch Car Servicebedrijf zijn we ook klaar voor de toekomst. Klaar om te bewijzen wat we waard zijn…

 

Wilt u kennismaken? Loop gewoon eens binnen. We maken graag tijd voor een kopje koffie!